снимка: БулфотоПояви се объркване късно снощи, че войските са в

...
снимка: БулфотоПояви се объркване късно снощи, че войските са в
Коментари Харесай

Байдън и Нетаняху коментираха последните събития в Израел

снимка: Булфото

Появи се комплициране късно нощес, че войските са в Газа, преди армията да разгласява друго изказване, в което се споделя, че силите са атакували тунелите на Хамас по границата, само че не са я минали.

 

Израел прави всичко допустимо, с цел да избегне цивилни жертви. Това съобщи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху в събота на американския президент Джо Байдън, съобщи " Ройтерс " и news.bg.

Двамата разясниха последните събития в Израел.

Това беше втори диалог сред двамата, откогато Израел и палестински групировки в Газа започнаха сегашния кръг от сражения в понеделник.

Нетаняху увери, че цивилните са били евакуирани от блока на кулата в Газа, в който се обитават медийни офиси и други офиси и жилища, който бе опустошен по-рано денем. " Премиерът Нетаняху благодари на президента за поддръжката на Съединените щати за правото ни да се защитим ", се споделя в известието.

Нетаняху към този момент предизвести, че най-голямата атака против " Хамас " от години към момента не е завършила.

" Те нападнаха столицата ни, изстреляха ракети по нашите градове. Те плащат и ще продължат да заплащат скъпо за това ", сподели той след съвещания по сигурността в щаба на военните в Тел Авив. " Още не е завършило ".

Объркването към нахлуването в Газа е " умна тактичност ", израелските отбранителни сили (ИД) умишлено заблудиха " Хамас в изказванията си за допустима наземна инвазия нощес, споделя специалист по защитата.

Припомняме, че Байдън разговаря и с палестинския президент Махмуд Абас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР