Снимка БулфотоПотребителите в социалната мрежа развихриха истинска война по повод

...
Снимка БулфотоПотребителите в социалната мрежа развихриха истинска война по повод
Коментари Харесай

Фейсбук клокочи след победата на Джино, феновете му ликуват, а критиците - злобеят: Неграмотен тираджия, натрапен за елит от продуцентите на гетото!

Снимка Булфото

Потребителите в обществената мрежа развихриха същинска война във връзка снощната втора победа в Биг Брадър на Джино Бианкалана.

Масово измежду публиката върлува мнението, че формата е нагласен и чикагският камионджия не е заслужавал успеха. Джино отмъкна успеха безусловно под носа на Коцето, който беше обичаният съквартирант, както на останалите випове, по този начин и на почитателите на шоуто, написа Блиц.

Потребител, обозначил се като Ицо Пича посочва по адрес на Джино, че той: " е задържан за обири в Съединени американски щати! Изпял приятелите си и пуснат на независимост! Сега м....ът е ВИП в лайнарската страна "  

Дидка споделя тъжно: " Разочарована съм. М....ла заплаща крепко за победи-никой не се съмнява. Исках Динко да завоюва ".

Нели допълва: " Приключвам с гледането на Нова ТВ във времето, когато текат риалити излъчвания. Какъвто и да е Константин е ясно, че е по прочут и харесват на територията да страната ни. Поне не подменяйте толкоз демонстративно вота, пък и с такава голяма преднина 24 % допълнително за Джино, е няма по какъв начин да стане.... "

Това са единствено част от хапливите мнения по адрес на новоизпечения победител и завършилото със скандал шоу.

Джино несъмнено има и почитатели и то значително. В просторен пост Стефан Радев от София разяснява: · 
" Много несполучлив сезон на Big Brother в България!
Не знам кои са Продицентите,! Но, би трябвало да си посипят главите с пепел и да банкрутират това предаване!
То бе кич, от началото до края! Какъв е неговият смисъл? Продуцентите н а финала избраха, въпреки всичко, по дребната неволя. 
Що за избор щеше да е Константин? Пример за разблуден ъндерграунд, съмнителна известност на чалга артист, шеф на заведения за среднощни сборища на богаташи с необоснован генезис на парите си и надарени разкрепостени хубавици - развъдници на чалга културата у нас!
Джино от двамата бе верният избор! Той най-малко е професионален Плейбой! Не се обявява по този начин, тъй като у нас тази категория хора към момента не е набрала задоволителна повсеместност и не им е официализиран статута! 

Един въпрос ме мъчи! На кого желаеха да покажат Продуцентите кои и какви са елита на " гетото " България? Нима има някой у нас, да не знае, че от дълго време сме периферия(гето) на Европа. А, състава на елитите в Гетата по света са доста от дълго време известни. 
Напоследък с такива излъчвания у нас ги персонализират и ни ги показват, да си ги знаем и почитаме! "

В поддръжка на Джино се изрича и Манчо: " Жалка работа! Простаците са си простаци, Джино може да е всевъзможен, само че се държа мъжки и спортсменски и публиката оцени това. Даже с това, че пожела успеха на Коцето поради дъщеричката му. А Фънки беше задължен, (като сякаш умен и интелигентен човек) да не разреши тази дивотия най-после да се случи. Излезе, че Луна и Нордел са прави в оценките си за останалите. "

Джентълмен допълва: " По добре е че премията завоюва отворения към света интернационалист Джино, а не локалният селски бек и мутренски псевдо родолюбец Динко....!!! "

Според специалисти водещи " Биг Брадър Мост Уонтид " се оказа най-скандалният и вулгарен сезон от всички до в този момент. Дори след многочислените кавги, пердах, разгулен изцепки, плач и нервности, най-после всички випове бойкотираха успеха на Джино като демонстративно слязоха от сцената. Част от публиката пък напусна студиото.

Междувременно Бианкалана съобщи, че не е имал общ език с никой в къщата. Чувствал се е доста уединен и без липса на съидейници, тъй като хората били прекомерно разнообразни и далечни от него.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР