Снимка: БулфотоПожелавам успех на новия проект Продължаваме промяната. С този

...
Снимка: БулфотоПожелавам успех на новия проект Продължаваме промяната. С този
Коментари Харесай

Манолова: С Продължаваме промяната мнозинството в следващия парламент ще стане по-силно

Снимка: Булфото

Пожелавам триумф на новия план " Продължаваме промяната ". С този план болшинството на смяната в идващия парламент несъмнено ще стане по-силно и стабилно. Това съобщи Мая Манолова от " Изправи се БГ! Ние идваме " във връзка формалния старт на политическия план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. 

По думите ѝ желанията им съответстват изцяло със поръчката за търсене на единодушие и общи дейности сред обединенията на смяната. Това е пътят за реализиране на болшинство на почтените в идващ парламент, за което ние настояваме от месеци, добави тя. 

Според нея точно платформата на Петков и Василев може да бъде поръчител, че няма да се допусне ГЕРБ да се върнат във властта. 

Сред целите, които през днешния ден са декларирани има съвпадане с целите на " Изправи се БГ! Ние идваме ". Наша съществена задача е битката с корупцията и проверката, поддръжката за дребния и междинен бизнес. И ние настояваме за опазване на здравето без доплащане, сподели още Манолова, представена от БТВ. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР