снимка: БулфотоПод лекарско наблюдение остават част от пострадалите в тежката

...
снимка: БулфотоПод лекарско наблюдение остават част от пострадалите в тежката
Коментари Харесай

Операция предстои на шофьора на автобуса от тежката катастрофа край Ботевград

снимка: Булфото

Под лекарско наблюдаване остават част от потърпевшите в тежката злополука край Ботевград през вчерашния ден. Двама млади мъже починаха на място, а по-късно в болница умря и пътничка на рейса. 

Двамата пациенти, потърпевши в злополуката до ботевградското село Лютаково, са постоянни и без директна заплаха за живота. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна болница " Света Анна ", където двамата бяха настанени след тежкия конфликт през вчерашния ден.

Ако положението на 64-годишния мъж, който е водачът на рейса разрешава, той ще бъде опериран в понеделник, изясни доктор Александър Илиев от Клиниката по ортопедия на УМБАЛ " Св. Анна ". Мъжът е с фрактури на бедрена кост да двата крайници (едната открита) и фрактура на гален на единия крайник, предава Българска национална телевизия.

В болничното заведение остава и жена на 54 години, която е била пътничка в рейса.

При жестокия преден удар сред джип и рейс през вчерашния ден сутринта починаха трима души. Двама от тях са водачът на джипа и спътникът му, като единият от тях е бил малолетен, без брошура и се обяснява дали той е бил зад кормилото.

Третата жертва на конфликта стана пътничка на 54 години от рейса. Жената умря малко след приемането й в болничното заведение, в резултат на контузии несъвместими с живота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР