Снимка: БулфотоПо обвинителен акт на Окръжна прокуратура – София подсъдимият

...
Снимка: БулфотоПо обвинителен акт на Окръжна прокуратура – София подсъдимият
Коментари Харесай

10 години затвор и 100 000 лева глоба за трафик на над 400 килограма марихуана

Снимка: Булфото

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – София подсъдимият А.Л. е приет за отговорен за осъществено от него закононарушение по член 242, алинея 2, прочие 1 от Наказателния кодекс, написа novini.bg.

Около 18 ч. на 27.03.2016 година, жителят на Черна гора А.Л. управлявал влекач с ремарке от Сърбия за България. На митнически пункт Калотина, при осъществена инспекция, в камиона били открити 416 броя пакети, съдържащи високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана). Общото тегло на дрогата е 408 897,05 грама, с централизация на интензивно настоящ съставен елемент тетрахидроканабинол. Стойността му възлиза на 1 635 588,20 лв..

С присъда на Софийския областен съд на подсъдимия Л. е наложено наказване от 10 години „ отнемане от независимост “, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване и санкция в размер на 100 000 лв.. Съдът е постановил да бъде отнета в интерес на страната товарната комбинация, с която било осъществено пренасянето на наркотичното вещество.

Постановената присъда предстои на обжалване и митинг пред Софийския апелативен съд, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР