Снимка: БулфотоПътна полиция започва още една акция срещу превишената скорост.

...
Снимка: БулфотоПътна полиция започва още една акция срещу превишената скорост.
Коментари Харесай

Мощна акция на КАТ от 6 часа тази сутрин в цялата страна, следят всички шофьори без изключение!

Снимка: Булфото

Пътна полиция стартира още една акция против превишената скорост. Тя е под наименованието " 24 часа скорост " – ще трае от 6 часа сутринта на 2 април до 6 часа сутринта на 3 април. При нея в границите на едно денонощие ще има извънредно интензивни инспекции за скорост, оповестяват от Министерство на вътрешните работи, написа Блиц.

Всички водачи ще бъдат следени за превишена скорост в границите на цялата страна. Колите няма да бъдат спирани за инспекция, а ще бъдат заснемани с камери. За задачата по пътищата в страната са ситуирани всички налични мобилни и стационарни камери на пътната полиция. При определяне на нарушавания на отговорните ще бъдат налагани и наказания.

Акцията съответствува с друга интервенция " скорост ", която се организира от 1-ви до 7 април по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL.

" Операцията ще се организира на територията на целия Европейски съюз, като ще премине на два стадия. Освен ежедневното и непрекъснато снимане – от 6 часа на 2-ри, до 6 часа на 3 април ще бъдат осъществявани всеобщи сходни инспекции и всички чиновници на Пътна полиция, които работят с техническите средства, ще бъдат ангажирани за този интервал от време главно да откриват сходни нарушавания.

Всички камери, с които разполага Пътна полиция за определяне на превишена скорост, ще бъдат употребявани, както мобилни, по този начин и стационарни ", разяснява контрольор Илия Георгиев от Пътна полиция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: