Снимка БулфотоПървите стъпки по въвежданета на водния режим не са

...
Снимка БулфотоПървите стъпки по въвежданета на водния режим не са
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Въпреки режима продължава да се пилее вода. Подал съм сигнал в прокуратурата

Снимка Булфото

Първите стъпки по въвежданета на водния режим не са положителни. Продължава да се пилее вода сега. Всъщност разхода на вода макар режима продължава да е същия както преди него. Това е по виновност на ВиК оператора. Това разяснява в предаването " Лице в лице " по бТВ кметът на Перник Станислав Владимиров.

``
реклама

Липсата на информация и съответно държание от страна на ВиК в Перник ни сложи в тази рецесия. Няма информация, няма пояснение, няма изказване и по равнищата нагоре, добави кметът.

По думите му още при започване на годината е имало съществени сигнали, че града ще бъде изправен пред водна рецесия, само че никой не е дал нито информация, нито са подхванати някакви дейности.

В понеделник подадох сигнал до прокуратурата, с цел да схвана за какво ВиК е довело града до това състояние, уточни кметът.

Той е безапелационен, че продължи ли пилеенето на вода, както сега, още след месец Перник ще бъде изправен пред доста огромна водна рецесия, защото размерът на язовира ще е привършен. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР