Снимка БулфотоПърван Симеонов обясни защо хората искат мерките срещу ковид

...
Снимка БулфотоПърван Симеонов обясни защо хората искат мерките срещу ковид
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хората искат леки мерки, защото голяма част минаха през ковид

Снимка Булфото

Първан Симеонов изясни за какво хората желаят ограниченията против коронавирус да бъдат разхлабени. бществото ни остава благосклонно към мнението за оправянето ни с рецесията. Сегашният резултат е надалеч от този през април, когато болшинството българи смятаха, че ние се оправяме с пандемията надалеч по-добре от Западна Европа. Това е поради леките ограничения в страната. Това съобщи пред Нова тв изпълнителният шеф на " Галъп Интернешънъл Болкан " Първан Симеонов.

Той прибавя, че желанието за леки ограничения в страната непрекъснато пораства.

" Това значи, че една огромна част от хората към този момент са прекарали вируса. Освен това те стават нетърпеливи. Друга причина е, че болестта към този момент е позната на обществото ", прибавя Първанов.

Според него доверието към Националния действен щаб е положително.

" Когато страхът от болестта е бил висок – доверието в Щаба също е било високо ", споделя политологът.

" Данните няма по какъв начин да отчетат последните дни, в които хората може и да осъзнават потребността от по-тежки ограничения, само че генералната наклонност е за леки такива ", изясни Симеонов.

" Живеем в потребителско общество и имунизациите са артикул. Опашките способстваха за желанието на хората да се имунизират. Трябва да отбележим, че милиони хора в страната към този момент са минали през болестта и ние не можем да чакаме от тях огромно предпочитание за имунизация ", споделя специалистът.

По негово мнение най-важното е възрастните хора да бъдат таргетирани и имунизирани.

Данните са от изследване на " Галъп Интернешънъл Болкан ", финансирано от самите тях и извършено измежду 1008 души сред 22.02 - 01.03.2021 година, пише .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР