Снимка: БулфотоПарламентарната група на ГЕРБ-СДС предлага служебният министър на вътрешните

...
Снимка: БулфотоПарламентарната група на ГЕРБ-СДС предлага служебният министър на вътрешните
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска Кирил Рашков да се яви в парламента заради подслушванията

Снимка: Булфото

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС предлага служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков да се яви в Народното събрание, с цел да бъде изслушан във връзка направените от него обществени изказвания за противозаконни подслушвания на политици и жители.

Искането към този момент е импортирано в деловодството на Народното събрание и би трябвало да бъде прегледано най-късно до края на идната седмица, оповестиха от ГЕРБ. 

На влизане в Народното събрание по-рано денем Рашков съобщи, че има " радикално друга информация " от тази на прокуратура, която заяви, че не е разкрила данни за нелегално подслушвани политици.

„ Прокуратурата сама ревизира себе си. Това приказва задоволително красноречиво каква инспекция е направила “, сподели още Рашков сутринта. И се ангажира, че ще даде информацията в Народното събрание, когато се сътвори комисия за надзор на СРС-тата.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР