Снимка: БулфотоПарите за модернизацията на армията са гарантирани, успокои министърът

...
Снимка: БулфотоПарите за модернизацията на армията са гарантирани, успокои министърът
Коментари Харесай

Каракачанов обяви, че парите за модернизацията на армията са гарантирани

Снимка: Булфото

Парите за модернизацията на армията са обезпечени, успокои министърът на защитата Красимир Каракачанов. Проектите за нови кораби и нови машини на пехотата са на стойност съвсем два и половина милиарда лв., оповестява БНР.  

  " Нямам съображение да считам, че няма да има пари, а и чухте, че няколко пъти премиера повтаря, че за всичките ограничения, които се вземат няма да са за сметка на бюджета на защитата "

Продължават договарянията за новите бойни кораби със спечелилата състезанието компания „ Люрсен “. Договорът е на стойност съвсем един милион лв. за два кораба. До края на годината би трябвало да бъде завършен и планът за модернизиране на сухопътните войски. За него се състезават публично две компании- финландска и консорциума сред американска и швейцарска. 

Каракачанов добави, че до края на годината би трябвало да бъде завършен плана за модернизиране на сухопътните войски. За корабите се чака на есен да има контракт с определената немска компания. Министърът участва на връчването на дипломите на випуск „ Добруджански - 2020 ” - I-ва промяна на Военна академия в София.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР