снимка: БулфотоОткриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена

...
снимка: БулфотоОткриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена
Коментари Харесай

Нова тв: Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас

снимка: Булфото

Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували, заяви " Нова телевизия ".

Днес Окръжната прокуратура в Бургас внесе искане в съда за постоянното му задържане под стража.

Според непотвърдена към момента информация, арестуван по случая през днешния ден е още един мъж. Към този миг разпитите на двамата не престават.

Все още не е ясно дали Станимир Рагевски е забъркан в изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова от Бургас.

Преди дни " Нова телевизия " описа за млада жена от Бургас, която търси майка си от съвсем една година. На 29 октомври предходната година към 16 часа дома си напуща Бахлова, която е брокер на недвижими. Оттогава дамата е в неопределеност.

От края на предходната седмица в Бургас близки и полиция търсят и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди този момент той е бил в ареста като част от групата арестувани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите.

Мехмед е освободен преди дни, само че след това липсващ от строителен обект, където работел. Задържан за отвличането на Юмер е предприемачът Станимир Рагевски.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР