Снимка: БулфотоОт Синдиката на медицинските специалисти заявиха, че ще разпънат

...
Снимка: БулфотоОт Синдиката на медицинските специалисти заявиха, че ще разпънат
Коментари Харесай

Медицински специалисти обявиха безсрочен протест от днес

Снимка: Булфото

От Синдиката на медицинските експерти обявиха, че ще разпънат палатков лагер пред Министерството на здравеопазването, оповестява Българска национална телевизия.

" Абсолютно има неглижиране на медицинските експерти от страна на властимащите. Подписва се НРД, по който страна са единствено лекари. Ние, медицинските експерти, още веднъж сме изключени. Нямаме безусловно никакви пълномощия ", изясни Мая Илиева, ръководител на Синдиката на българските медицински експерти, представена от БНР.

Спокойно и без напрежение мина 39-ата вечер на антиправителствени митинги в столицата. Основните претенции остават непроменени - оставки на държавното управление и на основния прокурор.

Блокирани не престават да бъдат трите основни кръстовища в центъра на града - на Орлов мост, при Ректората на " Софийския университет " и при площад " Независимост ".

Традиционното шествие по бул. " Цар Освободител " от Министерския съвет стигна до Орлов мост към 21:30 ч. Голяма част от протестиращите започнаха да се разотиват незабавно по-късно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР