снимка БулфотоОт президентството са спуснали политическа поръчка и трябва да

...
снимка БулфотоОт президентството са спуснали политическа поръчка и трябва да
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: От президентството са спуснали списък с хора за уволнение

снимка Булфото

От президентството са спуснали политическа поръчка и би трябвало да се уволнят дефинира хора по лист. В този точно лист е попаднал шефът на Пирогов проф. Асен Балтов. Това счита някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

" В момента се извършва политическа поръчка по лист, спуснат от президентството, по който би трябвало да бъдат отстранени избрани хора. Министърът на опазването на здравето вместо да е рицар и да пази системата на опазването на здравето, той се трансформира в неин главорез ", разяснява Ангелов пред БНР.

Според него на здравния министър му липсват причини при тази грозна постъпка.

" Аз съм обезпокоен от дейностите на настоящия министър. Той имаше две задания пред себе си. Едната беше да продължи имунизационната акция, той я спря и я провали. Втората беше да приготви огромните стратегически лечебни заведения за последваща Covid вълна. Напротив, в тези лечебни заведения той " реже главите " на хората. Така системата ще бъде зле готова. Кой ще носи отговорност за това?... Този министър не осъзнава висотата, на която се намира, от дълго време е спрял да бъде доктор, от дълго време не схваща проблемите на медицината ", добави проф. Ангелов.

Той удостовери, че до края на месеца България ще би трябвало да бракува над 20 000 дози ваксини.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР