Снимка БулфотоОстро предупреждение за състоянието на глобалния икономически растеж отправи

...
Снимка БулфотоОстро предупреждение за състоянието на глобалния икономически растеж отправи
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева: Търговските конфликти сриват световната икономика

Снимка Булфото

Остро предизвестие за положението на световния стопански напредък насочи ръководещият шеф на Международния валутен фонд, Кристалина Георгиева. Влиянието на комерсиалните спорове се разгръща на всички места и страните би трябвало да са подготвени да отговорят на тази наклонност. Това прикани тя в първата си тирада като началник на Международния валутен фонд. Кристалина Георгиева прикани международните водачи да работят дружно и да намерят трайно решение за търговията, заяви Нова тв.

„ Днес още по-голяма част от международната стопанска система се движи в синхрон, само че за жалост този път растежът се забавя. За да бъдем точни, през 2019 години чакаме закъснение в близо 90 на 100 от света. С други думи, международната стопанска система в този момент е в синхронизирано закъснение. Това значи, че растежът тази година ще спадне до най-ниските си равнища от началото на десетилетието. Всички губят от комерсиалната война ”, съобщи тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР