Снимка: БулфотоОсъденият доживот за убийството на родителите си полицай Венцеслав

...
Снимка: БулфотоОсъденият доживот за убийството на родителите си полицай Венцеслав
Коментари Харесай

Осъденият доживот за убийството на родителите си полицай: Не съм извършителят, делото е изфабрикувано

Снимка: Булфото

Осъденият доживот за убийството на родителите си служител на реда Венцеслав Караджов изпрати намерено писмо от 150 страници до.

В него той показва, че е почтен и незаслужено упрекнат и пратен зад решетките, където е към този момент пета година. По думите му делото против него е било изфабрикувано.

" То е незаконно и ще остане в учебниците като отвод от правораздаване. Съдът и прокуратурата признават неналичието на очевидци очевидци и директни доказателства, само че сякаш имало косвени, които сякаш били в логическа връзка и ме уличавали като причинител ", показва Караджов и прави обстоен обзор на целия развой, започвайки от откриването на труповете на родителите му Божурка и Цветан Караджови на 17 май 2016 година Той не отхвърля, че с тях е бил във влошени връзки поради къщата с двора на ул. " София " в Пловдив, защото татко му не си извършил обещанието да му ги трансферира. Полицаят твърди, че е купил парцела със лични средства, само че бил записан на името на Цветан, който пък трябвало след това да го припише на сина си. 

" Има нотариална декларация от майка ми, че земята е добита с мои пари и в тази ситуация татко ми се явява прикрит прокурист ", изяснява Караджов. Според държавното обвиняване точно разногласието за въпросния парцел е повода за разрива в връзките сред служителя на реда и родителите му. Двете страни влезнали в същинска война. Караджов е записвал с телефона си свадите с възрастните.

" На един от тях татко ми се заканва с ликвидиране и палеж против мен в наличието на майка ми ", показва служителят на реда. И прибавя, че поради заканите татко му е бил задържан за 24 часа. Имало е дело за домашно принуждение, което Караджов-младши е спечелил.

В откритото си писмо служителят на реда в детайли се стопира на всички косвени доказателства и неведнъж твърди, че е незаслужено наказан и не той е прострелял родителите си. Бившият чиновник на икономическа полиция в Пловдив цитира показания на комшии и другари, описващи го като естествен човек, от който не са видели нищо неприятно.

Караджов е обжалвал доживотния си затвор във Върховния касационен съд на 16 април т.г. Очаква се решението. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР