Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура в Добрич задържа за срок до 72

...
Снимка: БулфотоОкръжна прокуратура в Добрич задържа за срок до 72
Коментари Харесай

Задържаха за срок до 72 часа мъжа, който преби медицинската лаборантка в Добрич

Снимка: Булфото

Окръжна прокуратура в Добрич задържа за период до 72 часа мъж, предизвикал междинна телесна щета на медицински експерт. Досъдебното произвеждане, по което 32-годишният Никола Н. е притеглен като обвинен, е за закононарушение по член 131, алинея 2, т.2 от Наказателен кодекс.

На 29 януари 2018 година по обяд в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич пристигнала майка с детето си, на което трябвало да бъдат направени проучвания. Медицинска лаборантка трябвало да вземе кръв на детето.

При осъществяване на операцията майката се изнервила, защото детето плачело. След операцията дамата и детето си тръгнали.

След към 45 минути тя се върнала в болничното заведение, съпроводена от брачна половинка си Никола Н. Мъжът намерил лаборантката и нанесъл удар в лявата част на лицето й, като й предизвикал пострадвания. Според заключението на съдебномедицинската експертиза уврежданията на здравната лаборантка съставляват междинна телесна щета.

Окръжната прокуратура в Добрич ще внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 32-годишния обвинен.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР