снимка БулфотоОбразователният министър Красимир Вълчев издаде нова заповед, с която

...
снимка БулфотоОбразователният министър Красимир Вълчев издаде нова заповед, с която
Коментари Харесай

Министър Вълчев издаде заповед, в която казва как ще учат учениците

снимка Булфото

Образователният министър Красимир Вълчев издаде нова заповед, с която показва по какъв начин и в какъв ред ще се възстановят присъствените часове за другите класове възпитаници. 
Със заповедта се позволяват присъствените образователни занятия и за учениците от 5-и до 12-и клас при спазването на избран график. За да продължи образованието в електронна среда от разстояние за учениците, които в избрания график и седмици не са присъствено в учебно заведение, е издадена съответната заповед на министъра на образованието и науката, съобщи.

От 4 февруари, четвъртък, в клас с изключение на учениците от начален стадий, се връщат за две седмици и 7-и, 8-и и 12-и клас по заповед на министъра на опазването на здравето. Останалите не престават образование от разстояние.

От 18 февруари до 2 март присъствено образование ще има за 5-и, 10-и и 11-и клас, както и за начален стадий. През това време останалите класове от гимназиален и прогимназиален стадий - 6-и, 7-и, 8-и, 9-и и 12-и клас, ще бъдат в образование от разстояние.

От 4 март до 17 март в учебно заведение ще бъдат учениците в начален стадий и учениците в 6-и, 9-и и 12-и клас. Останалите възпитаници ще се образоват от разстояние в електронна среда, осведомят от МОН.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР