Снимка БулфотоНяма замърсяване в морето на Централния, Офицерския и Рибарския

...
Снимка БулфотоНяма замърсяване в морето на Централния, Офицерския и Рибарския
Коментари Харесай

Андрей Василев: Няма замърсяване в морето на варненския плаж

Снимка Булфото

Няма замърсяване в морето на Централния, Офицерския и Рибарския плаж във Варна, заяви за  Varna24.bg  Андрей Василев, търговски шеф на компанията концесионер на плажа.

Коментарът му бе във връзка на големият разлив на фекални води във Варненското езеро, в резултат на спукан подводен водопровод.

" Туристите и варненци могат да бъдат спокойни, че няма замърсяване във водите на варненския плаж. Започна да се прави пробонабиране от чиновници на РЗИ-Варна по отношение на качеството на морската вода и досега няма данни за отклонения. Във Варна теченията постоянно са били североизточни, по тази причина замърсяването отива в езерото като в джоб. Този жълт цвят, който виждаме като замърсяване на оповестените фотоси може да се дължи освен на замърсяването от тръбопровода, само че и от удълбочаването на канала ", разяснява за медията ни Андрей Василев. 

Той добави, че плажът интензивно се приготвя за идния сезон. Осигурени са медицинските екипи, приготвят се съблекалните, пясъкът към този момент е машинно изравнен, слагат се съдове за боклук, шезлонги и чадъри, избавителни вишки.

Подготовката тече съгласно инструкциите и рекомендациите, дадени от Министерство на туризма и здравното министрество, добави Андрей Василев. 

Репортерска инспекция откри, че първите смелчаци към този момент събират загар на варненския плаж. Макар и с стеснен потенциал, работят и по-голямата част от заведенията по Крайбрежната алея и по плажната линия.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР