Снимка БулфотоНяма непреодолими пречки за Обединени патриоти и явяването им

...
Снимка БулфотоНяма непреодолими пречки за Обединени патриоти и явяването им
Коментари Харесай

Сидеров с горещ коментар ще се обединят ли Патриотите за евроизборите

Снимка Булфото

Няма непреодолими спънки за Обединени патриоти и явяването им дружно на евроизборите. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров пред  " Фокус " .

В сряда 13-ти март ще бъдат разисквани разновидностите за явяване на коалиция Оперативна програма на евроизборите. Според Сидеров към момента не е изключен разновидността за общо явяване. Той напомни, че за в този момент са номинирани за водачи на листа Валери Симеонов от НФСБ и Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. „ Атака “ досега не е заявявала никакви номинации, посочи той.

Сидеров изрази вяра триалогът да бъде рационален и добави, че каквото и да решат на срещата, след нея би трябвало да заявят на обществото, че управническият мандат ще бъде изкаран до дъно, а явяването им на на тези избори да не с отразява на преустановяване на управническата стратегия.

Волен Сидеров сподели още, че изявлението на водача на НФСБ Валери Симеонов за непреодолимите външнополитически разлики сред тях към момента не изключва разновидността за общи решения. „ Ако по този начин счита, значи той не вижда път за общо явяване. Но това е концепцията за утрешното ни виждане. Аз съм хазаин на тази среща. Поканата беше от моя страна. Съгласиха се двамата ми сътрудници - и Симеонов, и Каракачанов да участват. Ще бъдат и заместник-председатели и управление на партии. Така че се надявам всичко това да се изговори. За мен е значимо да стане културно, цивилизовано и да не провокира мотиви за кавги или пък за някакви жълти тълкувания и тълкования. Ако стигнем до този извод, че са непреодолими нашите разлики и господин Симеонов счита, че нямаме път дружно, дано да го каже, ще го обсъдим. И в последна сметка ще приемем всяко мнение. Не можем принудително да постановяваме мнението си на другите “ сподели той.

Според Волен Сидеров Европа под натиска на Съединени американски щати е отказвала да води естествена политика. Европа желае да се еманципира от Съединени американски щати и да води своя икономическа политика, сподели още той. Според Сидеров в полза на Европейски Съюз е да има естествени стопански връзки с Русия и Китай.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР