Снимка БулфотоНяма допуснати нарушения на обществения ред по време на

...
Снимка БулфотоНяма допуснати нарушения на обществения ред по време на
Коментари Харесай

Мъж е задържан със забранени предмети по време на папската визита

Снимка Булфото

Няма позволени нарушавания на публичния ред по време на всеобщите мероприятия по отношение на визитата на папа Франциск в София. Към момента има един арестуван – мъж на 58 години. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи Пик. Той е бил видян от чиновници на реда на един от централните булеварди със неразрешени предмети и е отведен в столично районно ръководство. 

``
реклама

Предвидените събития от визитата не престават по стратегия. Призивът към жителите, които желаят да участват на обществените прояви, е да се насочат местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано, контролните пунктове имат подготвеност за инспекции 3 часа по-рано от плануваното начало на деянията.

Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би лишило повече време при реализирането на инспекциите. Няма да се позволяват хора в очевидно нетрезво положение и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие. За времето на провеждането на мероприятията няма да се позволява потреблението на дронове, с цел да не се заплашва животът и здравето на присъстващите.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР