Снимка БулфотоНова порция скандали предстои в парламента, след като вчера

...
Снимка БулфотоНова порция скандали предстои в парламента, след като вчера
Коментари Харесай

Нова вълна от скандали в парламента! Няма кворум

Снимка Булфото

Нова порция кавги следва в Народното събрание, откакто през вчерашния ден ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев наказа водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с изпъждане от залата за едно пленарно съвещание, а сътрудника ѝ Антон Кутев - с премахване от две пленарни съвещания. Големият въпрос е дали наказванията ще паднат, написа Пик.

Това ще стане обаче, в случай че се събере кворум. Първият опит пропадна - Димитър Главчев спря регистрирането при налични 116 народни представители. В 9,30 часа следва ново броене..

Иначе по стратегия следобяд би трябвало да стартира полемика, проведена от депутати от всички парламентарни групи за експанзията в обществото. Заседават и 7 парламентарни комисии - по бюджет и финанси, по околната среда и водите, по правните въпроси, по културата и медиите, за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на СРС и достъпа до електронни данни, за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос, за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР