снимка БулфотоНова остра престрелка в парламента имаше днес. Поводът бе,

...
снимка БулфотоНова остра престрелка в парламента имаше днес. Поводът бе,
Коментари Харесай

Дариткова за БСП: Интересува ви само властта, не хората

снимка Булфото

Нова остра престрелка в Народното събрание имаше през днешния ден. Поводът бе, че Българска социалистическа партия настоя Цвета Караянчева да се отдръпна от поста си. Същото искане насочи преди дни и Движение за права и свободи. ГЕРБ обаче не са съгласни.

Единственото, което ви интересува, е да вземете властта, а не да мислите за жителите. Демократичният метод да се оцени мнението на българския народ е да се проведат парламентарни постоянни избори. Всяко друго изявление на мнение е рекламация, без да има действително съображение. Заставаме твърдо зад госпожа Караянчева в това Народно заседание. Ще опровержим всеки мотив в противоположната посока. Исканата от Българска социалистическа партия оставка е опит да се отклони вниманието. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова отговори на водача на социалистите Корнелия Нинова, съобщи вести.бг. 

" С какво право госпожа Нинова желае оставката на госпожа Караянчева, защото в този мандат под нейно ръководсто ПГ на Българска социалистическа партия под нейно управление разрушава престижа на Народното събрание. Какъв авторитет желаете вие да донесете, откакто опозицията счита, че е ненужна за парламентарната активност ", реагира Дариткова. 

Тя продължи с рецензиите към социалистите: " След като заран се криете по ъглите на националното заседание и идвате да се регистритате единствено с цел да си осигурите надницата за деня ".  Припомни, че Българска социалистическа партия отхвърлят да вземат участие и в председателския съвет, който дефинира дневния ред на Народното събрание.

" Изисква се контруктивна позиция, която не просто да бъде физически тук, а и решения ", съобщи още Дариткова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР