Снимка: БулфотоНФСБ внесе законопроект със свои мерки за спасяване на

...
Снимка: БулфотоНФСБ внесе законопроект със свои мерки за спасяване на
Коментари Харесай

НФСБ иска безплатно море за 2020-а и подкрепа на туризма

Снимка: Булфото

НФСБ внесе законопроект със свои ограничения за избавяне на туризма, утвърдени от Коалиционния съвет на 28 април, оповестиха от пресцентъра на НФСБ, представен от Novini.bg.

1. Талони (ваучери) в размер на 210 лева за 7-дневна отмора за всички обществено обезпечени служащи и чиновници като директна мярка за подкрепяне на вътрешния туризъм. Ваучерите ще важат и за 2021 г. 

По 100 лева за всеки възпитаник за зелени учебни заведения, културни и спортни мероприятия.

2. Плажни такъми по цени, понижени най-малко с 50% или безвъзмездни против понижаване на концесионната такса от 50 до 100 %.

3. Възможност за понижаване или анулация на туристическия налог от Общинските препоръки на курортните общини след анулация на изключителното състояние.

4. Предимство за безплатна финансова помощ от 3 до 10 хиляди лева и друго безплатно финансиране за хотелиери, ресторантьори, туроператори и туристически сътрудници.

5. Удължаване периода за довеждане докрай на строителството по националните курорти за подготовка на туристическия сезон.

6. Удължаване периода за възобновяване на заплащания или прилагане на туристически услуги от туроператорските компании до една година като антикризисна мярка за избавяне на сектора.

Законопроектът е импортиран в деловодството на Народното събрание и следва да бъде гледан през днешния ден от Правна комисия, а на следващия ден – в зала.

„ Считаме, че българският туризъм би трябвало да бъде избавен от българската страна и българските жители “, съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз. Неспазването на тези правила подкопава устоите и ДНК-то на съюза.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР