Снимка БулфотоНационалният отбор на България, воден от Ясен Петров, може

...
Снимка БулфотоНационалният отбор на България, воден от Ясен Петров, може
Коментари Харесай

Само България може да спре Италия за голям рекорд

Снимка Булфото

Националният тим на България, воден от Ясен Петров, може да сложи кол в колелото на Италия. България е последният тим, който може да попречи на Италия да изравни Бразилия и Испания с 35 следващи мача без загуба. Нашите гостуват на новия еврошампион на 2 септември в международна подготовка.

Ако Италия не загуби, то абсолютният връх може да пристигна в идващия дуел против Швейцария три дни по-късно. " Адзурите " към този момент биха " часовникарите " с 3:0 на Евро 2020.

И двата гола на финала се погрижиха за върхове. С първото си попадения за националния Люк Шоу стана най-бързият голмайстор в историята на финалите. Разписа се след 116 секунди игра.

Когато изравни, Леонардо Бонучи пък стана най-възрастният изпълнител - на 34 години и 17 дни. Досега първото място държеше германецът Бернд Хьолценбайн (30 година и 103 дни), напомня " Труд ".

Малцина на " Уембли " и пред тв екраните познаха индивида, изнесъл купата на " Уембли " за награждаването. Това беше португалецът Едер, вкарал победния гол на финала на Евро 2016 против Франция. За последно игра в Локомотив (Москва) и на 34 години в този момент никой не го желае.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР