Снимка: БулфотоНапрежение в 40-та вечер на антиправителствените протести в София,

...
Снимка: БулфотоНапрежение в 40-та вечер на антиправителствените протести в София,
Коментари Харесай

Старши комисар Билалов: Няма директива полицията да не охранява протеста

Снимка: Булфото

Напрежение в 40-та вечер на антиправителствените митинги в София, още веднъж беше блокирано кръстовището при Румънското посолство. По- късно то беше освободено за придвижване, оповестява Българска национална телевизия.

На бул. " Ситняково " породи напрежение. Шофьорка на лек автомобил опита да пробие блокадата и бе възпрепятствана от протестиращите. Автомобилът ѝ, в който бяха и двете ѝ дете, беше потрошен. Полиция по време на случая нямаше.

" Няма такава инструкция " съобщи тази заран зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Мариан Билалов, запитан дали има заповед полицията да не охранява протестните блокади.

Късно нощес от Министерство на вътрешните работи осведомиха, че поради протестните дейности на " Ситняково " са арестувани трима души.

Заради случая от " Ситняково " е формирано досъдебно произвеждане по член 216 от Наказателен кодекс за заличаване на непозната движима или недвижима благосъстоятелност. Разследването и работата по случая не престават под управлението на СРП.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР