Снимка: БулфотоНа 8 юли, понеделник, от 11.00 часа на Дондуков“

...
Снимка: БулфотоНа 8 юли, понеделник, от 11.00 часа на Дондуков“
Коментари Харесай

Президентът връчва ордени на четирима бележити българи в понеделник

Снимка: Булфото

На 8 юли, понеделник, от 11.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще връчи висши държавни отличия на четирима изтъкнати българи, оповестиха от прессекретариата на президентството, представен от novini.bg.

Изявеният състезателен активист Христо Меранзов ще бъде почетен с медал „ Стара планина “ първа степен за заслугите му в региона на физическото образование и спорта.

Президентът Румен Радев ще награди журналиста и мореплавател Дончо Папазов с медал „ Стара планина “ първа степен за принос в региона на спорта, науката и публицистиката. На церемонията проф. доктор Цекомир Воденичаров ще бъде отличен с медал „ Св. св. Кирил и Методий “ огърлие за заслугите му за развиването на здравната просвета и за одобряването на факултетите по публично здраве в системата на висшето обучение.

Държавният глава ще връчи медал „ За военна заслуга “ първа степен на о. р. генерал-майор Александър Александров. Легендарният ни космонавт ще бъде отличен за развиването и укрепването на въоръжените сили и за приноса му за националната сигурност на страната
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР