Снимка: БулфотоНа 20 март около 12:30 часа, в гр. Варна,

...
Снимка: БулфотоНа 20 март около 12:30 часа, в гр. Варна,
Коментари Харесай

Хванаха мъже с амфетамини и хероин във Варна

Снимка: Булфото

На 20 март към 12:30 часа, в гр. Варна, на паркинг на огромен търговски център, при осъществяване на полицейска инспекция на Ауди и намиращите се в него: Д.Г. (20 г.), Х.М. (21 г.) и П.И. (18 г.), тримата от Варна, известни на Министерство на вътрешните работи, е открито, че Д.Г. държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за амфетамин с тегло 0,07 гр.

В същия ден към 16 часа на ул. Барутен погреб, при осъществяване на полицейска инспекция на Роувър с лидер М.А. (35 г.) и пасажери А.А. (33 г.) и С.И. (23г.), тримата от Варна, известни на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същите държат в себе си: две пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество; пакетче с кафеникаво прахообразно вещество и спринцовка с транспарантна течност. Направената експертна информация открива, че се касае за амфетамин с тегло 0,09 година и хероин с тегло 0,21 гр.

По двата случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Тримата мъже и дамата са арестувани за период до 24 часа.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР