Снимка: БулфотоНа 1 април 2019 година в 03.42 часа от

...
Снимка: БулфотоНа 1 април 2019 година в 03.42 часа от
Коментари Харесай

37-годишен мъж е намушкан с нож при сбиване в плевенско село

Снимка: Булфото

На 1 април 2019 година в 03.42 часа от телефон 112 в РУ-Д.Дъбник е получен сигнал, че в село Садовец 37-годишен е прободен с нож в региона на гърдите, написа novini.bg.

``
реклама

Местопроизшествието е посетено от полицейски чиновници. Установено е, че към 02.45 часа в овцеферма наоколо до втори икономически двор в селото сред потърпевшия и 50-годишен негов съселянин е зародил скандал. По-възрастния е нападнал съперника си и му е нанесъл удар със сгъваем нож от дясната страна на гърдите.

37-годишният е наведен в ЦСМП-Плевен и е настанен за лекуване в отделението по гръдна хирургия на УМБАЛ " Д-р Георги Странски " - гр.Плевен, без заплаха за живота.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Уведомен е прокурор в РП-Плевен. За закононарушението е формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР