Снимка БулфотоМинистерството на регионалното развитие и благоустройството осигурява 15 милиона

...
Снимка БулфотоМинистерството на регионалното развитие и благоустройството осигурява 15 милиона
Коментари Харесай

С 15 млн. лева ще бъде укрепено свлачище между Варна и Златни пясъци

Снимка Булфото

Министерството на районното развиване и благоустройството обезпечава 15 милиона лв. за подсилване на свлачището в региона на местността " Трифон Зарезан " на крайморския път сред Варна и " Златни пясъци ", заяви през днешния ден кметът на града Иван Портних в обществените мрежи, написа вести.бг.

По думите му с помощта на тази финансова поддръжка от премиера и държавното управление през 2020 година ще стартира работа по решаването на този дълготраен проблем.

С осъществяването на плана ще бъде възобновен панорамният път за Златни пясъци, който е затворен повече от 10 години, счита Портних. Освен това ще бъдат овладени свлачищните процеси в региона и ще бъде разтоварена автомагистралата към комплексите на север от Варна. Друг предстоящ резултат е обновяването на инфраструктурата в местността, обслужваща над 3000 семейства, както и доста туристи.

Портних показва още, че в края на 2019 година държавното управление е възстановило на общината 25 милиона лв. за строителството на новия бул. " Васил Левски " във Варна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 58 секунди) Рейтинг: 12135 | Одобрение: 5450 Пак ще бъдат "усвоени " едни пари за тоя, дето клати морето!  Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР