Снимка БулфотоМинистър-председателят Бойко Борисов е провел среща в кабинета си

...
Снимка БулфотоМинистър-председателят Бойко Борисов е провел среща в кабинета си
Коментари Харесай

Бойко Бориков привика в кабинета си ключов фактор от властта! Доктор ли ще наследи генерал Петров на министерския пост?

Снимка Булфото

Министър-председателят Бойко Борисов е провел среща в кабинета си със зам.-здравния министър Мирослав Ненков, научи Блиц от два самостоятелни източника. Двамата са разговаряли на 4 очи повече от 30 минути. Много е евентуално точно доктор Ненков да наследи на поста подалия оставка военачалник Николай Петров.

48-годишният Ненков е експерт по анестезиология. Специалистът се употребява с добра известност в лекарското съсловие.   Аргумент за възможното му назначение е да се обезпечи последователност, откакто военачалник Петров избра да се отдръпна от кабинета поради съшития с бели и черни конци компромат на bTV, с който бе изработен презрян опит да бъде опетнен.

Блиц научи, че един от спряганите претенденти за ветровития пост Петър Москов е изнемощял. През последните седмици Москов се саморекламира в няколко медии, с цел да си обезпечи поддръжка. Шансовете му да се върне на предходната си позиция, обаче граничат с тези на обичания му " Арсенал " да завоюва Висшата лига на Англия. Второто даже е по-вероятно!
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР