Снимка: БулфотоМая Манолова направи светкавичен коментар, след като от НОЩ

...
Снимка: БулфотоМая Манолова направи светкавичен коментар, след като от НОЩ
Коментари Харесай

Манолова: Премиерът даде лошата новина за затварянето на държавата, но, г-н Борисов, вижда му се краят

Снимка: Булфото

Мая Манолова направи мълниеносен коментар, откакто от НОЩ предложиха да затворят държавата.

Сега дружно, господин Борисов, а после❓

Премиерът даде неприятната вест за затварянето на страната на НОЩ и здравния министър - да оповестят с обезпокоително изражение това, което от дни знаем - че поведохме по смъртност в епидемията. По смъртност на елементарните хора. Не по тяхна - на по-избраните от този народ След починалите от незаконна немарливост пред стълбите на лечебните заведения хора, арогантността на властта видимо отстъпи пред паниката.
⁉️ Но паниката още веднъж не е за елементарните хора. Не чухме нищо по какъв начин ще поддържат десетките хиляди отрудени хора, които остават без работа: тези, които към този момент бяха уволнявани един път тази година и нямат право на нова борса; или тези, които няколко месеця бяха в неплатен отпуск тази година; или самоосигуряващите се, които остават без работа; или родителите, които не могат да вървят на работа при затворени ясли и детски градини.
На този декор не разбирам: по какъв начин по този начин " дружно да наложм локдаун ", а тихо-мълком сами да си изгласуваме, и то в действие от на следващия ден, коледните бонуси единствено за висшите служители в бордове? Защо и за облагите властта и хората да не са " дружно " ❓ Май стана " дружно " в отговорностите. В привилегиите - по настрана. А в чекмеджета - единствено един. Но, господин Борисов, вижда му се краят.
И после❓, написа Мая Манолова в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР