снимка БулфотоМандатът изтича след няколко месеца и трябва да се

...
снимка БулфотоМандатът изтича след няколко месеца и трябва да се
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Опозицията забрави, че Борисов ще подаде оставка при свикването на ВНС

снимка Булфото

Мандатът изтича след няколко месеца и би трябвало да се изчакат постоянните избори. Може би е неотложно през това време всички извънпарламентарни политически партии да изготвят своите политически платформи и послания. Това заяви Десислава Атанасова, ръководителят на новата краткотрайна парламентарна комисия, която ще прегледа плана за нова конституция, импортиран от ГЕРБ. 

" Хората, които са на митингите, в случай че могат, да работят за такива политически послания и да вземат участие в идващите избори и в политическия живот на страната. Предстои след няколко месеца хората да изберат най-хубавите ", сподели Атанасова пред bTV, представена от.

Според нея протестиращите и най-много водачите на опозиционните партии не помнят обещанието на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов да подаде оставка на идващия ден, откакто се събират 160 гласа в Народното събрание за привикване на Велико национално заседание.

Следващата седмица ще бъдат оповестени имената на хората, които ще влязат в експертния съвет, консултиращ ръководещите за измененията в главния закон. Председателят на експертната комисия уточни, че в съвета ще влязат потвърдени престижи в правото, представители на академичната общественост и някогашни конституционни съдии.

Атанасова акцентира, че би трябвало да има разговор и с неправителствените професионални организации, тъй като конституцията визира всички сфери на публичния живот.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР