снимка БулфотоМъж оцеля като по чудо въпреки че е бил

...
снимка БулфотоМъж оцеля като по чудо въпреки че е бил
Коментари Харесай

Мъж оцеля като по чудо след побой с чукове в центъра на София

снимка Булфото

Мъж оцеля като по знамение макар че е бил пребит грубо с чукове в центъра на София и то измежду бял ден. 46-годишният човек бил атакуван от двама мъже с маски. След побой мъжът е настанен в болница, където през вчерашния ден е бил опериран. Има голям брой контузии по главата и травма на единия  крайник. Инцидентът е станал на 11 юни. Все още няма арестуван, описват в " Здравей, България ". 

Димитър Ивайлов влиза да пазари в магазин в центъра на София. В автомобила му го чака дамата, с която живее. Пред Нова тв тя описа за случилото се.

" Димитър мина откъм гърба, с цел да остави покупките в багажника... В началото не виждах какво се случва. Той е усетил мощен удар в главата. Погледнах в огледалото за назад виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, тъй като в чантата имах огромна сума пари. Сляох от колата, отворих задната врата, с цел да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук в ръката си ", описа Поля Малинова.

Жената пробва да предотврати побоя. Тя показа, че мъжете са удряли Димитър с чукове по главата и по краката. Свидетел също пробва да спре нападението, само че мъжете атакуват и него. Охранителни камери записват случая.

Димитър е с голям брой счупвания на лицето и счупвания на крайници. Мъжът е настанен в „ Пирогов ” в доста тежко положение. Семейството подозира, че поръчители на нападението са конкурентна на тяхната компания. През годините те неведнъж са ги тормозили, за което Поля и Димитър подават сигнали в ГДБОП, полицията и прокуратурата. Реакция обаче няма.

" Пукали са ни гумите, заливаха ни ателието с блажна багра. Лепиха ключалките с лепило. Преди година мен ме нападнаха. Засякоха ме на пътя и аз отбих. Слезе човек от колата, която ме засече, и ме удари. Спряха коли, рейсове. Човекът, който ме атакува, видя, че има доста хора и си потегли. Подала съм тъжба във Второ районно управление (на МВР), знам кой ме атакува. Засега наказване за тези хора няма ", описа Поля.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР