Снимка БулфотоМъж, който размаха сатър и заплашвал хора, ще бъде

...
Снимка БулфотоМъж, който размаха сатър и заплашвал хора, ще бъде
Коментари Харесай

Изправят пред съда варненец, размахвал сатър и заплашвал, че ще коли хора

Снимка Булфото

Мъж, който размаха сатър и заплашвал хора, ще бъде изправен пред съда във Варна. Мъжът отива на съд за закана за ликвидиране, отправена към четирима мъже, с обвинителен акт на Районна прокуратура – Варна, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна. 

С обвинителен акт на Районна прокуратура - Варна 48-годишният П.П. отива на съд за закононарушение по член 144, ал.3, по отношение на ал.1 от Наказателен кодекс. Мъжът се заканил с ликвидиране на четирима мъже като няколко пъти повторил вербално опасността, до момента в който насочвал и размахвал заканително към тях сатър.

На 6 юни предходната година, четирима другари се намирали на детска площадка във Варна. Те стояли на скамейка и разговаряли между тях. Изведнъж, към 19:50 часа, се появил обвиненият, който бил във очевидно нетрезво положение и носел със себе си сатър. Мъжът се насочил към компанията и извикал към събралите се да се махнат от детската площадка. Започнал да крещи репликите: " Махайте се от тука “, " Ще Ви заколя “, Ще Ви накълцам “, " Ще Ви изкормя “, като  размахвал сатъра към четиримата мъже.

Предвид отправените закани, очевидно нетрезвото положение на обвинения и това, че вдигнал над главата си сатъра, пострадалите от експанзията помислили, че П.П. ще извърши заканите си и това породило у тях боязън. Бил подаден сигнал на телефон 112, като малко по-късно полицейски екип се отзовал на мястото и задържал пияния мъж.

Предстои делото против 48-годишния обвинен да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен той може да получи наказване " отнемане от независимост “ до шест години, написа plovdiv24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР