Снимка: БулфотоЛидерът на АБВ Румен Петков нападна ГЕРБ и Демократична

...
Снимка: БулфотоЛидерът на АБВ Румен Петков нападна ГЕРБ и Демократична
Коментари Харесай

Румен Петков: Бях подслушван по времето на ген. Атанасов

Снимка: Булфото

Лидерът на АБВ Румен Петков атакува ГЕРБ и Демократична България.

" Демократична България и ГЕРБ нямат право да приказват за политическо подслушване и гонене. Атанас Атанасов е подслушвал като началник на НСС американското посолство месеци наред ". Това съобщи в " Неделята на NOVA " водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков.

По думите му става дума за политическа полицейщина.

" Внесъл съм сигнал в прокуратурата за нарушавания в Министерството на защитата. Бойко Рашков е прав, че основният прокурор няма да направи нищо ", счита Петков. 

" Обявлението на Рашков за специфичните средства и кадровата политика ескалира въпросите. Не позволявам, че думите му за подаване на сигнал са празнодумство ", разяснява той.

Петков показа, че е бил подслушван по времето на ген. Атанасов.

" Рашков няма да излезе и да чете СРС-та, нито ще замеря публиката с имена и семейства, тъй като има закони ", съобщи Румен Петков.

Относно случая с нахлуването на американски военни в завод в Пловдив, Петков прикани за имена и семейства, които да носят отговорност. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР