Снимка БулфотоЛидер на партия прогнозира това, което всеки очаква, след

...
Снимка БулфотоЛидер на партия прогнозира това, което всеки очаква, след
Коментари Харесай

Костадинов, Възраждане: Отиваме към скорошни избори

Снимка Булфото

Лидер на партия предвижда това, което всеки чака, откакто станаха ясни резултатите от изборите. „ Направихме резултат, граничен за влизане в Народното събрание. Но социологическите изследвания повлияха на хората. Ние настояваме за специфична държавна институция, която да управлява тези организации, които могат мощно да манипулират публичното мнение “. Това сподели пред БНР водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Според него на партията е липсвало медийно наличие по време на предизборната акция.

„ В чужбина „ Възраждане “ е пета политическа мощ, изпреварваме Българска социалистическа партия и сме малко след ГЕРБ. Там вотът не се манипулира. Този избор демонстрира какъв би трябвало да е вотът в България “, съобщи Костадинов.

Той добави: „ Отиваме към скорошни избори. Иначе би се случило държавно управление вид „ Димитър Попов “, така наречен експертно държавно управление, или още по-лошо - „ Любен Беров “, кабинет, който ще потъне в задкулисие. Изходът е или неопределен кабинет, поставяйки ни в още по-унизителна колониална взаимозависимост от Съединени американски щати, или нови избори. Новите избори ще имат преимущество, че за първи път от 12 години изборите няма да се вършат от администрация на ГЕРБ... В момента, в който ГЕРБ изтърве ръководството, пътят е един и надолу, където ще се разпадне “, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР