снимка БулфотоКубрат Пулев реши, че е време да продължи образованието

...
снимка БулфотоКубрат Пулев реши, че е време да продължи образованието
Коментари Харесай

Кубрат Пулев записа магистратура в УНСС

снимка Булфото

Кубрат Пулев реши, че е време да продължи образованието си и подаде документи за магистър в Университета за национално и международно стопанство. Това заяви пресцентърът на УНСС.

Кубрат Пулев е бил приветстван от проф. доктор Цветана Стоянова - заместник-ректор по институционално и бизнес съдействие и студентски политики.

По мотив на решението си да продължи образованието си Кубрат Пулев е декларирал: " Всеки би трябвало да се учи, до момента в който е жив. Аз съм ученолюбив, желая и обичам да изучавам. Някои хора не харесват да им се дават препоръки, аз назад - това диря ". Пулев е споделил, че се управлява от правилото: " Не ме хвалете - рецензия кажете ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Кубрат Пулев е получил уточнения за специалностите в отдела " Студенти - магистър ".

Боксьорът е избрал УНСС да продължи образованието си, тъй като счита, че той е един от най-реномираните университети в страната. " За мен е горделивост да продължа образованието си тук ", е декларирал Пулев.

В Центъра за банкет на документи Кубрат Пулев е споделил: " Младите хора би трябвало да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма по какъв начин да просъществува. Всеки един младеж би трябвало да се образова, с цел да може България да пребъде ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР