Снимка БулфотоКрум Зарков коментира изключването му от Изпълнителното бюро на

...
Снимка БулфотоКрум Зарков коментира изключването му от Изпълнителното бюро на
Коментари Харесай

Зарков: Трябва да се формира редовно правителство, което да направи промените, които са нужни

Снимка Булфото

Крум Зарков разяснява изключването му от Изпълнителното бюро на БСП и какво чака да се случи след изборите на 11 юли. Н е съм бил изключен от Изпълнителното бюро. Посветих се на акцията. Част съм националния съвет на партията. Това заяви Крум Зарков.

По думите му няма никакво съвпадане сред настояването за оставка на водача Корнелия Нинова и отпадането му от управителния орган на партията.

„ Моята роля като лидер на листата в Русе е доста виновна. Ние (с Янаки Стоилов) сме членове на БСП и това е доста по-важно. Тръгваме да реализираме по-добър резултат “, безапелационен беше Зарков.

Промените са провокирани от изборния резултат: „ БСП няма да се задоволи с третото място на изборите “. Той похвали Янаки Стоилов като министър на правораздаването.

Зарков разяснява обстоятелството, че Весела Лечева няма да е лидер на листа като посочи, че по-важното е, че тя остава вярна на партията.

„ БСП е единствената партия, която може да съчетае настояването за смяна и непоклатимост “, съобщи той. Не се взимат еднолично решенията в партията съгласно него. Допълни, че новите сътрудници на БСП са знак на обединяването.

„ Трябва да се образува постоянно държавно управление, което да направи измененията, които са нужни “, приключи Зарков, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР