Снимка: БулфотоКристиан Вигенин от БСП се изказа срещу Мая Манолова

...
Снимка: БулфотоКристиан Вигенин от БСП се изказа срещу Мая Манолова
Коментари Харесай

Вигенин: Ако Манолова е решила да провали единодействието срещу ГЕРБ, на прав път е

Снимка: Булфото

Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия се изрече против Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън ", която по-рано през днешния ден гостува в БТВ.

Ето какво написа той във фейсбук:

" Гледам Мая Манолова в bTV. Тя не можела да забрани (?!) поддръжка от Българска социалистическа партия за " държавно управление на смяната ". Хората поискали " трите протестни партии " да ръководят, съгласно представителката на едвам прескочилата 4% коалиция. Хора на Има Такъв Народ били на митинга и ТВ 7/8 го излъчвали, само че не можа да си обърне езика и да каже, че (първи) там бяхме Българска социалистическа партия и БСТВ. Не знам какви цели си е сложила, само че в случай че е решила да провали единодействието против ГЕРБ, на прав път е. Българска социалистическа партия няма да разреши сходно пренебрежение към социалистите и гласоподавателите. Но също по този начин имаме и здрави нерви. Съветът ми е към този момент да се приберат тъпаните, да се понижат децибелите, да се съсредоточим в съдържателната работа и да търсим мостове, не да заграждаме територии. Без Българска социалистическа партия смяната не може да се случи, математически има и други варианти за избора на държавно управление, само че политически - не! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР