снимка БулфотоКристиан Николов, който е обвиняем по делото за смъртта

...
снимка БулфотоКристиан Николов, който е обвиняем по делото за смъртта
Коментари Харесай

Кристиан Николов не иска да го снимат в съда

снимка Булфото

Кристиан Николов, който е обвинен по делото за гибелта на Милен Цветков, не желае да го снимат в съда, съобщи Българска национална телевизия.

Две молби да не бъде фотографирам както в правосъдна зала, по този начин и в коридорите на Съдебната палата е подал Кристиан Николов, обвиняем за гибелта на Милен Цветков.

Едната молба е подадена от юриста му преди обяд, а втората собственоръчно написана от Николов, директно преди разпоредителното съвещание по делото.

Съдът даде ход на процеса и конституира като частни обвинители наследниците на Милен Цветков.

Адвокат Таков, който е бранител на подсъдимия Николов изиска отказ на един от прокурорите. Аргументът беше, че съгласно обява прокурор Топчиев бил в близки връзки с един от юристите на околните на Цветков.

Пред съда прокурорът изясни, че е правена инспекция, която е открила, че изказванията в обявата да погрешни.

Междувременно съдът отхвърли да води прокурор Иван Кучиев и той продължава да взе участие в делото за злополуката, при която почина Милен Цветков.

Съдебният състав, обаче води като бранител на подсъдимия Кристиан Николов неговата майка Десислава Николова. Причината - тя е била обвинена по време на следствието и по закон не може за бъде бранител на сина си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР