Снимка БулфотоКонтрабандата поражда корупция, корупцията - контрабанда и като се

...
Снимка БулфотоКонтрабандата поражда корупция, корупцията - контрабанда и като се
Коментари Харесай

Ревизоро с шокиращи данни за контрабандата у нас, къде има политически чадър и светец ли е Марешки

Снимка Булфото

Контрабандата поражда корупция, корупцията - контрабанда и като се изправиш против тях става доста мъчно. Веригата е от граничните чиновници, митничарите, данъчните чиновници, които не съумяват да работят в синхрон. Това съобщи ръководителят на комисията за противопоставяне с контрабандата Емил Димитров - Ревизоро. От комисията през вчерашния ден стана ясно, че Министерство на вътрешните работи са извънредно добре осведомени, написа Пик.

 

Първенци по бистрота се оказват ниско алкохолните предприятия, които са ярък лъч в България. По отношение на високо алкохолните питиета, Ревизоро съобщи, че сега три лобита се нападат, за това кой вкарва контрабанден алкохол. Той е безапелационен, че когато се залови подобен алкохол би трябвало да се ревизира от къде идва и, в случай че е належащо даже да се лишават лицензи. 

По отоншение на тютюна, ръководителят на комисията е безапелационен, че когато не се изкупува от огромните компании, отива на черния пазар. " Няма по какъв начин една машина за цигари да се купи просто по този начин на търг, защо ще се използа?! Средствата с които се създават акцизни артикули би трябвало да са под надзор ", съобщи Ревизоро.  

Водещият Виктор Николаев се опита да подведе Патриота с думи на Веселин Марешки от преди няколко дни, който съобщи: " Пуснахме вълка да пази стадото ". " Той е единственият от всички 240 депутати, които гласоподаваха срещу това аз да оглавя комисията. Да е жив и здрав Св. Веселин Варненски ", разяснява сбито Ревизоро непрекъснатите офанзиви от страна на водача на " Воля " против него. 

Ревизоро за първи път разкри и къде е огромният политически чадър. Според него това е точно неприемането на един закон, години наред при няколко министри и държавни управления. " Танкери от години идват на митниците, там си затварят очите, даже административно не се желаят лицензи. То това е един тип чадър ", изясни Емил Димитров. 

За корупцията в митниците Ревизоро даде образец със заплатите на пожарникарите. " Митничарите не взимат повече пари, представете си по какъв начин идва един камион, оферират му 100 хиляди, на какво прелъщение е подложен. Липсва мотивация там ", съобщи още ръководителят на комисията за битка с контрабандата.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР