Снимка: БулфотоКомплиментите за Председателството не трябва да ни заблуждават. Състоянието

...
Снимка: БулфотоКомплиментите за Председателството не трябва да ни заблуждават. Състоянието
Коментари Харесай

Президентът попиля европредседателството: Комплиментите не трябва да ни заблуждават

Снимка: Булфото

Комплиментите за Председателството не би трябвало да ни заблуждават. Състоянието на Европейски Съюз е такова, че Брюксел може да си разреши единствено позитивни самооценки. Това сподели президентът Румен Радев на конференция на тематика „ Българското председателство на Съвета на ЕС- време за равносметка “, съобщи „ Фокус “. 

„ Броят на целувките и прегръдките, броят на водачите, театралничили на Моста на влюбените, стотиците срещи и документи най-после остават статистика “, уточни той. „ Онова, което ще запомни историята, е какво се случи с Европейски Съюз, по време на Председателството “, разгласи президентът. „ Изминаха 3 дни от края на Председателството, медиите към този момент бълват разбори, някои от тях могат да се окажат с къс период на валидност. По времето на първото Председателство се случиха сериозни за Европейски Съюз събития, самото време беше сериозно “, разяснява президентът.

„ Налице са центробежни сили, които слагат под въпрос сегашната му архитектура, а съгласно някои и неговото битие “, съобщи Румен Радев. „ Благодаря на всички сънародници, които вложиха старания в логистичен проект. Администрацията ни реши проблемите и беше на висотата на отговорностите “, сподели още президентът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР