Снимка БулфотоКъм превозваческата фирма Юнион Ивкони са издадени два акта

...
Снимка БулфотоКъм превозваческата фирма Юнион Ивкони са издадени два акта
Коментари Харесай

Московски със скандални разкрития за шофьори на ”Юнион Ивкони”

Снимка Булфото

Към превозваческата компания " Юнион Ивкони " са издадени два акта като към юридическо лице. Има обаче още 26 акта към водачи на тази компания. Това разяснява пред публицисти през днешния ден министърът на превоза Ивайло Московски във връзка злополуката с рейс на " Юнион Ивкони ", представен от Блиц.

Според Министерство на вътрешните работи най-вероятно отмалялост на лидера и загубване на надзор при ръководството е причина за случая.  Според Московски, актовете глобяват активност на компанията, без значение дали са осъществени от водачи или от админ. Министърът на превоза бе запитан за какво има разминаване в оповестените от него през вчерашния ден 28 общо издадени акта и посочените от превозвача единствено два такива.

" Нямам за цел да се състезавам и да броя актове. Ако аз обаче бях на мястото на хората, които управляват компанията, и държавен орган ми глоби 26 лидера или някакви други нарушавания бих взел ограничения. В противоположен случай виждате до какво се стига ", разяснява министърът.  Ивайло Московски уточни, че писането на актове не е самоцел, а знак, сигнал, че нещо в системата не работи и " в случай че не дай си Боже в този момент имаше жертви, всички горко щяхме да съжаляваме ".  По думите на министъра най-силното нещо е предварителната защита и той е безапелационен, че при толкоз установени нередности, фирмите би трябвало да правят превантивни действия и да взимат своевременни ограничения. Според Московски не е било редно и лидер, назначен единствено преди месец да бъде пускан самичък " на дълъг, тежък маршрут, без да се приспособява към компанията, към правила и правила ".

Днес от управлението на " Юнион Ивкони " оповестиха, че ще дадат конференция.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР