Снимка: БулфотоКакто знаете фейсбук стената ми е напълно отворена и

...
Снимка: БулфотоКакто знаете фейсбук стената ми е напълно отворена и
Коментари Харесай

Каролев: Не съм бил поставен под карантина след завръщането ми от 24-часово пътуване до Лондон

Снимка: Булфото

Както знаете фейсбук стената ми е изцяло отворена и всеки може да написа на нея и да ми написа на персонални. И някои хора (да, не много) не престават да ме упрекват, че съм бил нарушил карантина. Такива са и заглавията в множеството медийни отразявания на ареста ми за към 22 часа на 24 март. Поради което декларирам следното и апелирам медиите, които са написали, че съм извършител на карантина, да отразят моето заявление.

Това написа на персоналната си страница в обществената мрежа Facebook икономистът Владимир Каролев, написа Novini.bg.

Ето какво още показа той:

" Не съм бил подложен под карантина след завръщането ми от 24 часово пътешестване до Лондон на 10/11 март 2020, където бях поканен на значима среща в офиса на Европейската Банка за Възстановяване и Развитие по отношение на инвестиция на Европейска банка за възстановяване и развитие в българска компания с близо 2000 чиновници. На 11 март нямаше закон за изключително състояние, нито Англия е била в лист на страни за които се изисква слагане под карантина при завръщане в България. Поради обстоятелството, че не съм нарушил карантина, нямам и обвиняване от СРП за нарушаване на карантина. Ако някой от вас не има вяра на моите думи и желае да разбере дали неистина или не, апелирам да се обърне към СРП. I rest my case.

Хубава седмица, тези от вас, които са здрави и имат работа, вършете си работата при прецизно съблюдаване на разпоредбите за разграничаване и дезинфектиране. И изключително деликатни да бъдат хората с хронични заболявания, тъй като малко неща са потвърдени за този вирус, само че едно е изцяло ясно - към 99% от умрелите по света, които са имали COVID-19 са имали една или повече хронични заболявания. И за разведряване една типична британска смешка ".

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР