Снимка БулфотоИзплува нова сензационна версия за убийството на затворника Владимир

...
Снимка БулфотоИзплува нова сензационна версия за убийството на затворника Владимир
Коментари Харесай

Нова сензационна версия защо Пелов е паднал покосен от куршумите на Марио Панчев

Снимка Булфото

Изплува нова сензационна версия за убийството на пандизчията Владимир Пелов. Според някогашен пандизчия, който е лежал в пандиза дружно с Пелов, той е бил погубен, тъй като револверът му е засякъл, оповестява Нова тв.

Припомняме, че във вторник след 23 часа в центъра на Ботевград, зад музея, беше убит Владимир Пелов, избягал от пандиза при започване на април. Криминално проявеният Марио Панчев и търсеният рисков рецидивист Владимир Пелов откриват пукотевица един против различен. Марио Панчев оцелява с патрон в тялото и е настанен в „ Пирогов ” в тежко положение. 

Преди минути пък стана ясно, че в жилището с експлозивите в Ботевград се е укривал и другият избягал рецидивист от Централния софийски затвор Радослав Колев. 

Двамата с Пелов са отишли там към 25-26 април и са останали допреди към десетина дни. След това са напуснали жилището и в деня на стрелбата се е върнал единствено Пелов, а Колев към момента не се знае къде е и дали е жив.

И двамата избягали пандизчии са били с изменен външен тип – не са се подстригвали и са носели дълги бради. Апартаментът е благосъстоятелност на най-хубавия другар на Пелов – Нико Петков. Той е двоен палач, наказан е, само че се е самоубил в следствения арест. Последно в жилището са живели брачната половинка на Петков и двете им деца.

Жената на Нико Петков и Пелов са имали в миналото любовна връзка. Не е ясно къде са били Пелов и Колев от деня на бягството от пандиза, 3 април, до 25-26 април, когато са се скрили в жилището в Ботевград. Когато са отишли обаче там са се грижили сносно с тях, само че най-вероятно наложително. Не са ги издали, тъй като са се чувствали застрашени.

Знае се още, че синът на Пелов е знаел, че са там. В жилището е открит сак с граната и тротилови пресовки. Никой от съседите не е виждал двамата бегълци. Не е имало сигнали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР