снимка: БулфотоИзборният ден в започна в 7:20 часа, секционните помещения

...
снимка: БулфотоИзборният ден в започна в 7:20 часа, секционните помещения
Коментари Харесай

Изборният ден във Варна започна спокойно

снимка: Булфото

Изборният ден в стартира в 7:20 часа, секционните пространства на територията на района са предадени на съответните изборни комисии, оповестяват от варненската полиция. Няма регистрирани съществени нарушавания на публичния ред преди началото на изборите. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 052/615166, както и на имейл 

В днешния ден чиновниците на бранш „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР  Варна ще работят от 8:30 до 19:30 часа и ще издават удостоверения (за изгубени/ откраднати/ повредени/ унищожени персонални карти и документи с изминал срок) с оглед жителите да могат да упражнят изборните си права. Заявления за издаване на удостоверения ще се издават до 19:00 часа.

В изборните пространства не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето. Забранява се потреблението на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.

Служителите на Министерството на вътрешните работи се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР