Снимка БулфотоИскам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента

...
Снимка БулфотоИскам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента
Коментари Харесай

Борисов бесен: Децата и внуците на убийците на Буров напъват да дойдат в ЕП като троянски коне и ще ми говорят за апартаменти

Снимка Булфото

Искам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента се намираме на посетители в Европарламента, на посетители сме на г-н Антонио Таяни, само че към този момент има пространство наречено " Атанас Буров ". Първият български политик, който е почетен с такава чест. 

Това сподели премиерът Бойко Борисов в постройката на европарламента в Брюскел по време на формалната гала по откриването на бюст на Атанас Буров, съобщи кореспондент на Novini.bg. 

" Атанас Буров е споделил, че би трябвало да бъдем другари с всички, в това число и с Съюз на съветските социалистически републики, само че първи е прозрял, че бъдещето на България е обвързвано с Европа. За страдание опълчването в България продължава. Тези, които избиха цвета на нацията след 1944 година, ги няма през днешния ден. Напротив. Техните деца и внуци напъват да дойдат тук като троянски коне. Не желая да си скапваме настроението, само че желая да се знае какво значи да се живее в боязън. Попитайте наследниците на Буров какво е боязън, същински боязън. Да не можеш да приказваш, да дойдат да ти вземат всичко без съд и присъда. А какво става в този момент? Децата и внуците на убийците на Буров ще ми приказват за лиспа на медийна независимост, когато са обградени от 100 камери и могат да си приказват каквото си желаят. Наследниците на Буров ще ви обяснат какво значи боязън. Него са го наричали буржоа. А алената буржоа след 1944 година какво правеше? Кой живееше в най-хубавите жилища тогава - на Позитано, на Оборище, в центъра? Те ще приказват в този момент за жилища. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите ", ядоса се Борисов.

" Стига. Не желая да скапвам този прекрасен празник през днешния ден. Още един път желая да благодаря на всички тук ", приключи министър председателят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР