Снимка БулфотоИмето на жената на бившия футболист Ваня Джаферович нашумя

...
Снимка БулфотоИмето на жената на бившия футболист Ваня Джаферович нашумя
Коментари Харесай

Евгения Джаферович за скандала на пътя: Искам извинение, но само от децата си

Снимка Булфото

Името на дамата на някогашния футболист Ваня Джаферович нашумя след скандал сред нея и друга жена на пътя. Днес Евгения Джаферович направи първото си публично изказване по случая.

Преди малко повече от седмица брачната половинка на някогашния футболист Ваня Джаферович - Евгения Джаферович, се оказа с повдигнато обвиняване от прокуратурата след случай на пътя, в който избухва спор сред нея и друга жена, написа dir.bg.

Евгения Джаферович, която е известна риалити звезда и гримьор, не изрече пред медиите или в мрежата своята позиция за обстановката. Само брачният партньор ѝ Ваня Джаферович показа друга версия за случилото се.

Въпреки другите гледни точки, ясно е, че в случая са били забъркани Евгения Джаферович и Наталия Радославова, като децата на Жени, както и детето на Наталия са участвали на неприятната сцена, разиграла се на пътя в центъра на София.

След като Радославова се обажда на полицията, криминалистите разпитват двете дами, Евгения е упрекната за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди, само че казусът към момента се проверява.

Жени наруши мълчанието си по случая и разгласява доста просторен пост в своя формален Инстаграм профил, с който изяснява за какво не разяснява неприятния случай. Ето какво написа Евгения Джаферович:

" Много от вас ме питат за какво към този момент повече от седмица не вземам отношение по обвиняванията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама; през това време доста нейни сътрудници, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, само че и на тях давам отговор едно и също - моето желание, както и това на юристите ми, е да не се пречи на следствието, което в последна сметка да откри кой е крив и кой - прав.

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е симптом на единодушие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив - наясно съм, че преекспонирането на обстановката и много противоречивите изказвания, изнесени в общественото пространство, очернят мен и вредят на фамилията ми, по тази причина и желая опрощение, само че единствено от децата си, задето станаха неволни очевидци на грозни офанзиви против майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха; на тези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа само, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху обстановката. Една позиция и едно мнение не значат истина.

Ще пристигна миг, в който ще опиша всичко. Ще го направя пред медия, която не си е разрешила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства. Дотогава ще не преставам да спомагам на следствието и ще не преставам да имам вяра в справедливостта, на която изучавам и децата си.

Приятен ден. Усмихвайте се! "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР