снимка БулфотоХубава шега. Така Корнелия Нинова отговори на журналистически въпрос

...
снимка БулфотоХубава шега. Така Корнелия Нинова отговори на журналистически въпрос
Коментари Харесай

Нинова отговори на въпрос би ли станала служебен премиер: Хубава шега

снимка Булфото

Хубава смешка. Така Корнелия Нинова отговори на журналистически въпрос би ли станала длъжностен министър председател, предаде .

В диалога сред представителите на Българска социалистическа партия и президента Румен Радев след връщането на мандата не е ставало въпрос за имена, които да влязат в служебното държавно управление.

Пред публицисти водачът на партията Корнелия Нинова изясни, че този диалог е оставен за по-късно.

" Ние сме партия, в която решенията се взимат от груповите органи. Аз не съм нито Бойко Борисов, нито Слави Трифонов да разгласяваме какво ще прави партията по фейсбук. Събираме си груповите органи и там ще се вземе решение за присъединяване на наши министри в държавно управление каквото и да е то - наше, друго или служебно - решението се взема само Националният съвет на партията ", акцентира Нинова. На въпрос дали би приела да стане длъжностен министър председател, Нинова съобщи: " Това е беше хубава смешка. "

По думите й нито една партия в Народното събрание не си приказва с другите между тях. В този парламент нямало разговор, победило партийното его, персоналният нарцисизъм и желанието незабавно да се отиде на нови избори, с цел да се завоюват още повече гласове. Това политическо късогледство докара до тази обстановка, безапелационна бе Нинова.

Тя уточни, че водачът на " ИТН " Слави Трифонов се надява на повече гласове на предварителните парламентарни цели.

Според Нинова може да има ниска изборна интензивност на предварителните парламентарни избори на 11 юли. Българска социалистическа партия са подготвени за избори, като Нинова чака по-добри резултати.

Българска социалистическа партия е партия на реда, на разпоредбите и не се взимат решение еднолично. Започваме, за жалост, процедурата от началото, уточни соцводачът и добави, че не е хубаво в политика да се борави с чувства, по-добре е да се работи с обстоятелства и с най-важните неща за хората. Няма да ви приказвам с чувство, а с готовност и воля след идващите избори да има устойчиво държавно управление, тъй като се задълбочават обществена, икономическата и здравната рецесии, сподели още Нинова. Тя се надява разсъдъкът да надделее, което обаче да не значи безпринципни обединения и сговори на мрачно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР