снимка БулфотоХората, които отказват да се ваксинират, вършат престъпление, защото

...
снимка БулфотоХората, които отказват да се ваксинират, вършат престъпление, защото
Коментари Харесай

Родител: Ако антиваксър заради хронично болно дете и то почине, това е непредумишлено убийство

снимка Булфото

Хората, които отхвърлят да се имунизират, правят закононарушение, тъй като заразяват останалите, в това число и децата ни. Това е мнението на родител, споделено пред Plovdiv24.bg.

Ето целия коментар:

Здравейте, пиша Ви по отношение на продължаващото безумство на неваксиниране в България, което мисля, че е извънредно време да спре.

Искам да се обърна към всички антиваксъри, към всички, които считат, че единственото им едва място е криптонитът, тъй като са непобедими като Супермен. Всички са наясно с войната на пътя. Всички са на мнение, че в случай че един глупак Х мине на алено и го направи в цялостно схващане / а и не само/ и убие някой на пътя, то това би било непредумишлено ликвидиране. И всички ще скочат следователно с апел: " Ама по какъв начин може?

Какво е това безумство и къде са институциите? Хайде в този момент си представете, че един Супермен, който не предстои на имунизация, тъй като просто по този начин е решил, болести едно хронично болно дете и то почине? Не е ли това още веднъж непредумишлено ликвидиране? И да, приказвам от чисто човешка и морална позиция, защото ми е ясно, че правото няма нищо общо с морала.

Всички Вие, които Сте решили, че няма да се ваксинирате, тъй като просто имате правото да не го вършиме, питате ли се къде са правата на другите? И, в случай че започнете да се пенявите, че другите могат да се имунизират, в случай че желаят, то спомнете си, че децата ни сега нямат този избор.

Имате ли визия, че всяко ПЕТО дете, което се ражда в България е с вродена сърдечна малформация? ВСЯКО ПЕТО ДЕТЕ! И това са единствено със сърдечни проблеми. А всички други- онкоболни, астматици, с чернодробни и всевъзможен различен тип хронични болести? Къде е тяхното право да живеят?

И не, няма значение, че смъртността измежду децата сега не е огромна. Вие, които имате избор дали да преживеете две инжекции в рамото, не би трябвало да отнематe правото на живот на тези, които не могат да бъдат имунизирани. Вие, които отхвърлят да се ваксинирате, нямате право да подлагате на този и медиците, както и всички хора на първа линия. И защото всички говореха за плашенето с неналичието на черни чували предходната година от НОЩ, то вижте документалния филм " Ню Йорк Сити в епицентъра на 11.9-2.1.2021 ". Ако желаете да преживеете подобен пъкъл, аз несъмнено не желая.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР